POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

August 2020

Contact: +40.744.639.549 Daniela Alecse | contact@lamandeglutenfree.ro

DEA GLOBAL TRAINING SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.lamandeglutenfree.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, DEA GLOBAL TRAINING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana
  vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de email
  folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea
  de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a
  obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau
  ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a
  datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice
  moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei
  prelucrări automate;
 • dreptul de retragere a consimțământului;
 • dreptul de a se adresa justiţiei;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de DEA GLOBAL TRAINING SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre DEA GLOBAL TRAINING SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. DEA GLOBAL TRAINING SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si DEA GLOBAL TRAINING SRL.

DEA GLOBAL TRAINING SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Str. Lânăriei nr. 93-95, București, sector 4, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

DEA GLOBAL TRAINING SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale DEA GLOBAL TRAINING SRL si ale site-ului www.lamandeglutenfree.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind DEA GLOBAL TRAINING SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

DEA GLOBAL TRAINING SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

 • realizarea de rapoarte si analize;
 • realizarea de informari in scopuri proprii;
 • publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de DEA GLOBAL TRAINING SRL.

Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuni in site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – contact@lamandeglutenfree.ro

Modificari, actualizari, stergerea datelor – Contact: +40.744.639.549 Daniela Alecse | contact@lamandeglutenfree.ro

CUM PROTEJAM NOI INFORMAȚIA COLECTATĂ DE LA DVS.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. DEA GLOBAL TRAINING SRL. nu oferă informația colectată unor terți fără consițământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. DEA GLOBAL TRAINING SRL. nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parola peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să dați click pe „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dvs. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de DEA GLOBAL TRAINING SRL. la sfârșitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfatuim, de asemenea, să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de DEA GLOBAL TRAINING SRL..

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public (cafe-internet, Wi-Fi-uri publice, etc).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, DEA GLOBAL TRAINING SRL. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc.
În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. însă, vă garantam că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română și cea europeană în vigoare.

CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Dacă vă creați un cont la unul dintre serviciile noastre, vă putem trimite un e-mail de confirmare prin care să vă oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o și va descrie modalitațile prin care dvs. puteti modifica sau șterge datele contului pe care tocmai l-ați creat. Vă sfatuim să păstrați acest e-mail de confirmare, mai ales că acest conține și informații care vă pot fi utile atunci când apar probleme în accesarea serviciilor noastre.

Conciliere clienți nemultumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura cu dna. Daniela Alecse: contact@lamandeglutenfree.ro. Termenul maxim pentru raspuns este de 48 de ore la mesajele primite pe email.

Prezenta Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web a companiei www.lamandeglutenfree.ro
Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului lamandeglutenfree.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: +40.744.639.549 Daniela Alecse | contact@lamandeglutenfree.ro

Copyright © 2020 (lamandeglutenfree.ro)

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/