Povestea L’Amande, din 2016 pe piata
Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.
Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.
Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.
De unde numele L’Amande?
Cand au cautat numele s-au gandit la migdale deoarece faina de migdale este preponderenta in produsele lor. Asa ca au preluat numele frantuzesc. Logo-ul este un soare tibetan cu linii de tigru, care inseamna viata, echilibru si sanatate.
Scrie și tu povestea L’Amande – Desserts sans gluten – în orașul tău
AVANTAJELE FRANCIZEI
- Business de nisa
- Acess la o gama variata de produse si retete: prajituri, patiserie, brutarie, totul fara gluten
- Training initial si ongoing – primesti tot suportul si know-how-ul din partea francizorului atat inainte de lansare, cat si pe durata contractuala
- Acces la reteaua de furnizori – ingrediente naturale de cea mai buna calitate
PROFILUL INVESTITORULUI
- Vrei sa ajuti oamenii care sunt diagnosticati cu afectiune celiaca – intoleranta la gluten si vrei sa le oferi un produs sigur care sa nu ii contamineze
- Cauti un business de nisa
- Esti dispus sa te dedici si sa te implici intr-un business si in activitatea zilnica a laboratorului – de la prepararea produselor pana la partea de vanzare
- Consideri ca misiunea unui business e la fel de importanta ca partea financiara
HAI SĂ NE CUNOAȘTEM
Află mai multe despre cum poți deschide franciza L’amande Gluten Free, ce oportunități există și cum te putem ajuta cu dezvoltarea unui business de nișă și de succes.